Εταιρεία

Σχετικά με εμάς

Από το 2003 η Conexus έχει ως πρωταρχικό στόχο της να προσφέρει μια σειρά από πλήρως παραμετροποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στον τομέα του Διαδικτύου. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών εταιριών που είτε εισέρχονται για πρώτη φορά στο χώρο του Διαδικτύου είτε επιθυμούν να αναβαθμίσουν την υπάρχουσα παρουσία τους στο Internet. Για το σκοπό αυτό, όχι μόνο προσφέρουμε προϊόντα μοναδικά στα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητές τους αλλά μέσα από μία σειρά πλήρων συμβουλευτικών υπηρεσιών παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη για την είσοδο κάθε είδους επιχείρησης στον κόσμο του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

Κατανοώντας ότι ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα των προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με το Διαδίκτυο είναι η ανάγκη να παρακολουθούν συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις, η Conexus σχεδιάζει προϊόντα που ξεχωρίζουν για το μεγάλο βαθμό παραμετροποίησης και μπορούν να προσαρμόζονται εύκολα στα μέτρα της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχείς μεταβαλλόμενες συνθήκες του Διαδικτύου. Στόχος της Conexus είναι να παρέχει τα εργαλεία Διαδικτύου που θα προσφέρουν πολύτιμη υποστήριξη στην προσπάθεια δυναμικής προβολής των δραστηριοτήτων της προβαλλόμενης εταιρίας. Συνοπτικά, η Conexus επικεντρώνει τις προσπάθειές της στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη για την επαρκή κάλυψη των αναγκών των εταιριών σε ζητήματα υψηλής τεχνολογίας.

 Εργαστείτε πιο έξυπνα με την Conexus

altΣτόχος μας

Στόχος της Conexus είναι να παρέχει τα εργαλεία Διαδικτύου που θα προσφέρουν πολύτιμη υποστήριξη στην προσπάθεια δυναμικής προβολής των δραστηριοτήτων της προβαλλόμενης εταιρίας.

alt

Η ομάδα μας

Βασικό στοιχείο διαφοροποίησης της Conexus από τις υπόλοιπες επταιρείες Πληροφορικής είναι ότι βασίζεται σε μια ομάδα νέων ανθρώπων που συγκεκτρώνουν όμως πολυετή πείρα σε Τεχνολογίες Πληροφορικής, Έρευνας Αγοράς και Ανάπτυξης Εφαρμογών και Υπηρεσιών Διαδικτύου.

alt Η Φιλοσοφία μας

Όχι μόνο προσφέρουμε προϊόντα μοναδικά στα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητές τους αλλά μέσα από μία σειρά πλήρων συμβουλευτικών υπηρεσιών παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη για την είσοδο κάθε είδους επιχείρησης στον κόσμο του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

Εξοπλισμός - Servers

orange arrowΠαρέχουμε φιλοξενία σε μηχανήματα στη Γερμανία, ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα απόκρισης ταυτόχρονα έχοντας ανταγωνιστικές παροχές στα χαρακτηριστικά των πακέτων φιλοξενίας σε σχέση με τον παγκόσμιο ανταγωνισμό.

orange arrow

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα servers επωνύμων κατασκευαστών ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τυχόν διακοπές των υπηρεσιών μας και φροντίζουμε για τη διαρκή συντήρησή τους.
 

orange arrow

Σεβόμενοι τον κόπο των πελατών μας και το γεγονός ότι τα δεδομένα του εκάστοτε πελάτη/website είναι πολύτιμα, διατηρούμε ημερήσια αντίγραφα όλων των δεδομένων σας. Το backup των δεδομένων σας γίνεται καθημερινά και κάθε αντίγραφο φυλάσσεται για ακριβώς 7 μέρες στους δίσκους μας.

orange arrow

Γνωρίζοντας ότι δεν έχουν όλοι οι πελάτες μας τις απαιτούμενες γνώσεις, την εμπειρία ή ακόμα και τον χρόνο για την διαχείριση του website τους προσφέρουμε εντελώς δωρεάν μια ειδική εφαρμογή διαχείρισης του λογαριασμού φιλοξενίας σας (Control panel) που είναι προεγκατεστήμενη σε κάθε πελάτη μας.